Co zaujalo...

17.04.2011 20:54

V tomto článku vám nabídnu zajímavé tipy na knihy, které mě zaujaly a třeba se budou líbit i vám...

A protože se nedávno slavilo sté výročí Václava Čtvrtka, tak první tip bude na jeho dosud nevydanou knížku...

1. TIP

Je to knížka pro děti s názvem O Kačence a tlustém dědečkovi a vydalo jí nakladatelství Albatros.

Kačenka bydlí s tlustým dědečkem v hezkém domku se zahrádkou. Dědeček rád sedává v houpací židli doma i venku a čeká na Kačenku, až se vrátí ze školy. A co se jim během roku přihodilo? Hráli spolu divadlo, sáňkovali, dělali pokus, Kačenka šla do 1. třídy – a to ostatní poprvé prozradí tato knížka...


2. TIP

V nakladatelství Jota vychází další bezva knížka s názvem Jak najít manžela. Tady je trocha anotace: 

 

Mnohé z nás jistě slyšely z úst maminek a babiček: „Abys nepřebrala a nezůstala na ocet!“ Právě to se stalo autorce knihy Jak najít manžela Lori Gottliebové. Ve svých čtyřiceti letech hledání vzdala, zašla do spermobanky a začala dumat, kde na té dlouhé cestě randění a flirtu udělala chybu.

Dělí se s námi o poznatky, které získala na cestě za nalezením láskou naplněného vztahu. V jejím průběhu probírala jednotlivé aspekty milostného a rodinného života s dohazovači, ekonomy chování, neuropsychology, sociology, terapeuty, rozvodovými právníky i svobodnými a zadanými muži a ženami různých věkových skupin.

3. TIP

Pro děti, které mají rádi časopis Báječná školka je tady knížka Matýsek a Majdalenka - báječné čtení pro nejmenší a vydalo jí nakladatelství Fragment.

Matýska a Majdalenku, malé skřítky z Písmenkova, určitě znáš z časopisu Báječná školka. Vydej se spolu s nimi a jejich kamarády za dobrodružstvím. Čekají na tebe příběhy i komiksy!

 

4. TIP

Tak tento tip je určený pro milovníky cestování. Nakladatelství Fragment vydalo další knížku, kde se budou poznávat filmová místa - Nejkrásnější filmová místa křížem krážem.

Vydejte se po stopách českého filmu! Pokračování úspěšných tipů na výlety vás zavede na místa, kde se točily filmy Noc na Karlštejně, Pelíšky, Jáchyme, hoď ho do stroje a spousta dalších. Navštivte místa, které znáte z televizní obrazovky a staňte se pro jednou filmovou hvězdou!

 

Komentář můžete přidat zde