LAUREN CONRAD: L. A. CANDY

29.04.2011 22:35

Jaké to je, stát se televizní celebritou ještě před dosažením plnoletosti? Autorka Lauren Conrad to ví z první ruky, protože jí je. Ve svém prvním románu zužitkovala zkušenosti hvězdičky reality show na MTV. Inspirativní čtení pro všechny holky, které touží po slávě!

 

Vydává nakladatelství CooBoo, 292 stran, 249 Kč.

 

Život v Los Angeles je sladký – cool kluby, skvělí kluci, módní návrháři... Prostě všechno. Devatenáctiletá Jane Robertsová a její nejlepší kamarádka Scarlett se nemohou dočkat, až tam začnou žít. A když se je jeden televizní producent rozhodne obsadit do své nové reality show, sotva věří svému štěstí. Jejich vlastní show? Šaty od nejlepších návrhářů zdarma? Vstup do těch nejluxusnějších klubů v celém L. A.? Pozvánky na hollywoodské premiéry? Ano, prosím!

Brzy se z Jane stane VIP a má spoustu nových kamarádů. Ovšem tihle kamarádi, kteří jsou pro každou divokou party, se mnohdy jen touží ohřát na výsluní její popularity. A to Jane donutí si uvědomit, že ve městě, se kde lidé honí za svými sny, po ní každý něco chce a nic není takové, jaké se zdá.

 

Lauren Conrad (1986) se proslavila díky reality show Laguna Beach na MTV. Po několika řadách z ní odešla a začala natáčet vlastní show The Hills, která se rázem stala jednou z nejsledovanějších. Zároveň studovala na módním institutu FIDM, pracovala pro módní agenturu a teď si buduje kariéru jako módní návrhářka a spisovatelka. L. A. Candy vychází z jejích vlastních zážitků, v USA už se velmi dobře prodává i pokračování Sweet Little Lies. Autorka v současné době pracuje na nové sérii s názvem Fame Game, jejíž hlavní hrdinkou je Madison Parker, vedlejší postava z L. A. Candy.

 

 Tento článek je tisková zoráva - Albatrosmedia.cz

 

Diskusní téma: LAUREN CONRAD: L. A. CANDY

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek